Ljudbio under bar himmel

Call for works till Elektronsöndag

  • söndagen den 3 Juli 2016!

För 7e året arrangerar ideella kulturföreningen Moneeo i vanlig odning en festival/konsertdag vid Milles Änglar i Stadsträdgården i Gävle. (Mitt emot Konserthuset på andra sidan ån.). Vi utlyser nu ett Call for works för bandstycken. Eam/elektroniska verk, text/ljud stycken, noise och hörspel är av intresse! Skicka in era förslag och länk till ert stycke att ladda ner. En aif, samt en mp3a som preview. Maila en länk till era verk för nedladdning (bifoga inte ljudfiler i mail), skicka länken till adressen: info@moneeo.com Har ni inte har någon webbplats att placera filerna, rekommenderar vi er att använda tex gratistjänsten: www.sprend.com Vi väljer i mån av utrymme och beroende på hur många förslag vi får in. Då vi helst spelar så många tonsättare som möjligt, så är stycken med durata 15-20 min är EJ prio i urvalet. Vi ser också gärna att fler kvinnliga tonsättare skickar in sina bidrag, då vi tidigare haft alldeles för få! Förutsättningar* Vi accepterar verk i Stereo och 4.0* Deadline är 10 juniTill programbladet behöver vi: Ditt namn, titel på verket, durata, samt några rader om verket och dig själv. (— Keep it short!— ). Kom väldigt gärna och avnjut konserten, men tyvärr utgår ingen resersättning eller gage. Däremot STIM-rapporteras naturligtvis konserten och vi bjuder på kaffe/te. Konsertdagen pågår mellan kl.14.00 – 18.00. Varmt Välkommen!

Angel playing the trumpet